Hoe kies jij SPMU Artiest die bij jou past?


Stap 1

Voordat je je afspraak gaat maken bezoek de social media van de salon waar je SPMU wilt laten zetten. Het is namelijk heel erg belangrijk dat de artiest bij jou past en het gewilde resultaat kan leveren.

 

Bij Salon Nøir strijden wij altijd voor het natuurlijke resultaat. Wij werken op  een hele veilige manier met de beste producten die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. 

 

Wij aanbrengen geen verdoving maar met onze pigmentatie techniek is de verdoving niet eens nodig. 

 

 

Stap 2

Op een moment dat jij helemaal tevreden bent met het werk die de potentiële artiest levert, maak dan een afspraak. 

 

Zorg dat je voor de afspraak geen microneedeling, (fruit)zuur behandelingen, botox of onder de zonnebank bent geweest. 

Bij het maken van de afspraak krijg je een lange lijst met DO en DON't, zorg dat je die goed door hebt gelezen! Het is namelijk heel belangrijk dat je alles over jouw huidige gezondheid status met je SPMU artiest deelt. 

Stap 3

De dag van je afspraak is gekomen! Jij bent blij maar ook zenuwachtig! Het is 100% begrijpelijk! Maar maak geen zorgen, bij Salon Nøir ben jij zeker in de goede handen. 

 

Voordat je van je huis vertrekt, zorg dat jij goed hebt ontbeten, jouw huid make-up-loos is en dat je zich in goed voelt. Bij verkoudheid of andere ziektes - blijf a.j.b thuis. 

 

Jij arriveert bij de salon en wordt begroet bij Olga (that's me :) ).

Op de iPad gaat jij gezondheidsverklaring invullen en jouw handtekening erop zetten. De behandelstoel en het PMU apparaat staat klaar, alles hygiënisch en GGD goedgekeurd voorbereid. 

 

Samen met mij gaan wij de kleur en vorm van je wenkbrauwen aanpassen en uiteindelijk kiezen,  daarna begin ik met het pigmenteren en jij denkt: 

 

-''Oww, de pijn valt heel erg mee!'' 

 

True story ;)