Hoe kies jij SPMU Artiest die bij jou past?


Stap 1

Voordat je je afspraak gaat maken bezoek de social media van de salon waar je SPMU wilt laten zetten. Het is namelijk heel erg belangrijk dat de artiest bij jou past en het gewilde resultaat kan leveren.

 

Bij Salon Nøir strijden wij altijd voor het natuurlijke resultaat. Wij werken op  een hele veilige manier met de beste producten die op dit moment verkrijgbaar op de markt zijn. 

 

Wij gebruiken geen verdoving maar met de techniek die wij gebruiken is de verdoving niet eens nodig. 

 

 

Stap 2

Op een moment dat jij helemaal tevreden bent met het werk die de potentiële artiest levert, maak dan een afspraak. 

 

Zorg dat je voor de afspraak geen microneedeling, (vruit)zuur behandelingen, botox of onder de zonnenbank bent geweest. 

Bij het maken van de afspraak krijg je zeker een lange lijst met DO en DON't, zorg dat je die goed door hebt gelezen! Het is namelijk heel belangrijk dat je alles over jouw huidige gezondheid status met je SPMU artiest deelt. 

Stap 3

De dag van je afspraak is gekomen! Jij bent blij maar ook zenuwachtig! Het is 100% begrijpelijk! Maar maak geen zorgen, bij Salon Nøir ben jij zeker in de goede handen. 

 

Voordat je van je huis vertrekt, zorg dat jij goed hebt ontbeten, jouw huid make-uploos is en dat je helemaal  zich in goed voelt. Bij verkoudheid of andere ziekte- blijf thuis. 

 

Jij arriveert bij de salon en wordt begroet bij Olga (that's me :) ). Op de iPad moet je nog paar dingen invullen en jouw handtekening zetten. De behandelstoel en het PMU apparaat staat helemaal klaar, alles hygiënisch voorbereid. 

 

Samen met mij gaan wij de kleur en vorm van je wenkbrauwen aanpassen en uiteindelijk kiezen en daarna begin ik met het pigmenteren en jij denkt: 

 

-''Oww, de pijn valt heel erg mee!'' 

 

True story ;) 

 


Waarom voor Salon Nøir kiezen?